Stam Transport heeft ruim 20 jaar ervaring in het losgestort transport. Ons specialisme ligt veelal in het losgestorte transport van GMP goederen door de gehele Benelux, het Duitse Ruhrgebied en Noord-Frankrijk. Maar ook voor verdere bestemmingen draaien wij onze hand niet om, in overleg is nagenoeg alles mogelijk!

Ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit kipper opleggers, walkingfloor opleggers en combi kippers met een laadvermogen varierend van 55 tot 90 kuub.

Onze kipper opleggers hebben een leeg gewicht van 15 ton en kunnen hierdoor binnen de wettelijke eisen met 25 ton lading naar Frankrijk en Duitsland. Al onze kippers beschikken over deuren, een klep en graanschuiven (met stofzak). Hierdoor zijn wij in staat om op elke gewenste mogelijkheid en op elke gewenste put de goederen te lossen.

Onze walkingfloor opleggers hebben een laadvermogen van 90m3 en een leeg gewicht van 17 ton. Tevens zijn al onze walkingfloor opleggers 13,60 meter lang waardoor wij de mogelijkheid hebben om eventueel zakgoed te kunnen vervoeren. Groot voordeel van een walkingfloor oplegger is dat wij op lage locaties kunnen lossen, wat met een kipper niet mogelijk is.

Onze combi kippers worden voornamelijk ingezet voor agrarische transporten zoals kuilgras, kuilmaïs en veevoeders. Het combitransport heeft als groot voordeel dat het mogelijk is om 2 verschillende producten of soorten te vervoeren. Tevens hebben wij door de inzet van onze combi kippers de mogelijkheid om met de motorwagen kleinere partijen zoals bijvoorbeeld siergrind te kunnen lossen bij particuliere adressen met minimale ruimte.

Ons gehele wagenpark is GMP gecertificeerd. Hierdoor zijn wij in staat om op iedere situatie in te spelen en het maximale rendement uit onze transportmiddelen te halen.

Wat vervoeren wij?

Wij zijn al jaren het aanspreekpunt voor al uw losgestort vervoer. Zo vervoeren wij onder andere:

  • Grondstoffen voor de veevoederindustrie zoals tarwe, maïs, graan en haver
  • Ferromaterialen
  • Cacaodoppen / cacaoschroot pellets
  • Magnetiet
  • Veevoeders
  • Grind (ook voor particulieren)

Werkgebiedkaart europa

Onze vrachtwagens worden vooral ingezet voor transporten van en naar Nederland, België, Luxemburg, het Duitse Ruhrgebied en Noord-Frankrijk. Daarnaast ziet u onze auto’s met enige regelmaat rijden in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje. In overleg zijn alle bestemmingen binnen Europa mogelijk.