Stam Transport biedt de mogelijkheid om goederen op- en over te slaan, zowel in bulk als verpakt. Wij transporteren dagelijks containers vanuit havens in binnen- en buitenland naar Waalwijk.

Opslag en overslag in Waalwijk

In Waalwijk hebben wij de beschikking over 20.000 m2 loodsoppervlak, bestaande uit 9 loodsen verdeeld over 3 verschillende locaties. Hier bieden wij de mogelijkheid voor de opslag of overslag van een breed scala aan producten, onder andere: grind, keien, zand, kalk, kunstmest en GMP goederen. Daarnaast kunnen wij ook 20ft en 40ft containers of bigbags lossen welke overgeladen of verpakt moeten worden.

We hebben een breed scala aan werkmateriaal beschikbaar voor het laden en lossen van zeecontainers, bulktransport en kippers. Met onder andere een losbrug, verreikers en heftrucks verzorgen we het laden en lossen van zeecontainers.

Uitstekend beveiligd

Al onze loodsen zijn voorzien van cameratoezicht en alarm, wij voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. In onze loodsen liggen uw spullen dus veilig opgeslagen; een geruststellende gedachte.

Douane status

3 van onze loodsen hebben een douane status, welke wij met een samenwerkende partner hebben opgezet. Hierdoor kunnen wij goederen op- en overslaan die de T1 status hebben.

Transport vanuit op- en overslag in Waalwijk

Wij verzorgen ook het transport naar de uiteindelijke afnemer, zowel in bulk als verpakt. Hiervoor maken wij gebruik van ons uitgebreide wagenpark met 35 vrachtwagens. Kortom: Stam Transport biedt een compleet logistiek pakket met korte lijnen. Flexibiliteit is hierbij één van onze speerpunten.

Wilt u meer weten over opslag of overslag van goederen in Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op »